Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dietní jablečný závin
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Majonézové koláče
Květákové placičky se šunkou
Koleno v alobalu na grilu
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake