Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Florentský telecí řízek
Gnocchi
Vajíčková pomazánka od Mariky
Česnečka z uzených žeber
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Salát Coleslaw light
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Česneková pomazánka z červené řepy
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek