Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Mandlové hrudky - nepečené
Dort stracciatella s ricottou
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Anglická pečeně (Carvery)
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Jednoduché sýrové tyčinky
Čočková polévka s batáty
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem