Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající kapr
Nivovo-česnekoví slimáci
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Rychlý nepečený moučník z polenty
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Kávový dort (řez) s pudinkem
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Tvarohové koblížky s jablky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…