Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát II.
Třešňový koláč
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Veselá prošívaná deka
Kretské tzatziky
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake