Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nivová pomazánka II.
Pečený amur se žampiony a cibulí
Vepřový králík pečený na bylinkách
Křížaly - sušená jablka
Šťavnaté kari kuře
Jehněčí pečeně
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Sacher dort
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Makovec se švestkami
Huevos rancheros