Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Kapr pečený s bylinkami na másle
Domácí lečo s česnekem
Linecký koláč mlsného manžela
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Pikantní čočka s kuřecím masem
Brambory na plechu s bylinkami
Sirup z rybízové šťávy
Hrášková polévka - smetanová
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem