Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízové víno II.
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Květáková polévka s brokolicí
Kuře pečené na bramboráku
Lívanečky s horkými jahodami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Kuře v solné krustě
Krémová houbová polévka
Rychlá mexická fazolová polévka
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem