Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánové jednohubky
Malínský špaček od sestry Ireny
Pečené kuře na zelí s medem
Zapekané brambory s pórkem
Jogurtovo-švestkový koláč
Bílková poleva na perníčky
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Vajíčková pomazánka se sýrem
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros