Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Indická kuřecí stehna
Fofr bublanina
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Ďábelská směs na topinky
Boloňské špagety podle Evy
Alenčin rychlý skládaný salát
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Smažená rýže Nasi Goreng
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka