Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červeného zelí
Salát z čínského zelí
Ďábelská pomazánka na topinky
Tortilla de patatas
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Cookies z ovesných vloček
Citronovo-tvarohová buchta
Gratinované brambory (nejen) s…
Kremrole paní Čermákové
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky