Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunkové kanapky
Hrnečková paštika
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Rajská omáčka, která se musí povést
Pečená francouzská bageta plněná…
Klasický houskový knedlík
Česneková krkovička na houbách
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchý švestkový koláč
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek