Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé kuřecí nudličky
Caesar salát jako z restaurace
Koláč z jogurtů s drobenkou
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Závin z listového těsta s červenou…
Báječné máslové koláčky - nejen…
Zapečené brambory s brokolicí,…
Gulášová polévka s mrkví
Jahodové lívanečky II.
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros