Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablka v županu
Velikonoční beránek z tvarohového…
Košíčky z ledových kaštanů
Španělské ptáčky trochu jinak
Slaný koláč s pórkem
Okurková omáčka z hovězího masa
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Dýňové pyré s bramborem
Halloumi z grilu na salátu
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake