Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešný vlašský salát
Velikonoční oříškový dort
Ostrá papriková krémová polévka
Pomazánka se sýrem cottage
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Jednoduché špenátové palačinky
Bůček na pivu - pikantní
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger