Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rohlíky na ráno
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Rychlé fazolové lečo
Dietní buchta
Hlávkové zelí na pivu
Dip z tvarohu a máty
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Hovězí ptáčky s rýží
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake