Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Maďarská variace
Lískové koláčky
Jahodový dort s tvarohem a želé
Nakládaný pivní Hermelín
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Cibulovo-česnekové plátky
Svíčková dle Ládi Hrušky
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek