Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka s olejem
Bramborový koláč s tuňákem
Bramborový knedlík podle norem
Jednoduché tiramisu
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Kefírový koláč s ořechy
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek