Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky
Fazolová polévka II.
Vyprošťovací česnečka
Kuskus na čínský způsob
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Zelňačka s maďarskou klobásou
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Koláč s tvarohem a jablky
Rohlíčky a pletýnky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek