Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Bábovka s tvarohovou náplní
Výborná chlebíčková pomazánka
Meruňkový koktejl
Debrecínská polévka
Kapustová polévka s bramborem
Sýrová pomazánka Eli
Slaninová vinná klobása na pivu
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky