Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Hrášková polévka s česnekovými…
Čokoládový krém II.
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Špecle s kořenovou zeleninou
Zelný salát se zeleninou
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake