Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní telecí řízek
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Bábovka s mandarinkami-velká
Jablečný tvarohový dort
Chilli Con Carne - mexická specialita
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou