Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná z ovesných vloček
Ryba s těstovinami
Čokoládové fondue
Listové řezy s tvarohem
Zelňačka s maďarskou klobásou
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Smaženka s restovanou zeleninou
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake