Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Smaženice z ředkviček
Kořeněná rajská omáčka
Smažené plněné kapustové listy …
Bůček trochu jinak
Špagety se špenátovým pestem
Perníkové muffiny (DUKAN)
Jablečný krémový sen - řez
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake