Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třená bábovka klasik
Tvarohový koláč s ovocem III.
Sumec dle baštýře Jardy
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Smažené plněné kapustové listy …
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Větrníky na plech - karamelové řezy
Tříbarevná buchta z remosky …
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem