Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečená vajíčka
Plněná cuketa
Perníčky - hned měkké
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Holandské řízky - smetanové
Zeleninová bramboračka
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake