Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta s rosolem
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Majolková bábovka - ořechová
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Jablečná přesnídávka (pyré)
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami