Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný vepřový bůček
Zelné knedlíky
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Hustá květáková polévka
Quiche s tuňákem a cibulí
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami