Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Beránek ořechový
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Kremeše s pudinkovým krémem
Kuře v sýrovém těstíčku
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Jednoduchá avokádová pomazánka
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou