Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řezy Rafaelo III.
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Cottage pomazánka s tuňákem
Frankfurtská polévka s hlívou
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Salát z grilované červené řepy s…
Makovec
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger