Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý med malé vyděračky
Tvarohovo-ananasové řezy
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Buchty jako od babičky
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Kuřecí roláda s nádivkou
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Frankfurtská polévka s hlívou
Jednoduchá vařená poleva
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake