Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka ze sardinek
Houbové karbanátky III.
Výborné lívance z acidofilního mléka
"Bramborák" se švestkami
Italská caponata
Žampionová polévka se zakysanou…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Ořechový biskupský chlebíček
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi