Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Bramborová pánev (omeleta)
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Koláč s hroznovým vínem
Měsíčky s citronovou polevou
Sušenky brownies
Špenátová polévka s pórkem
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky