Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nutelové řezy s vůní skořice
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Cuketová kostka s čokoládou
Kokosovo-tvarohový dort
Lotrinský koláč
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Quiche s tuňákem a cibulí
Listové tyčinky na sladko
Karbanátky z brokolice
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví