Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský vepřový guláš
Rybičková pomazánka II.
Bábovka s kysanou smetanou
Řezy z pudinku
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Kefírový koláč s ořechy
Těstoviny se špenátem
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles