Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americký koláč II.
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Výborný kuřecí salát II.
Mramorový korpus
Batátový koláč
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek