Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotové řezy po padesáté
Marlenka na můj způsob
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohová bábovka s kakaem
Chřestová polévka II.
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Pečené sladké brambory s řepou
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Almnüsse (smažené koblížky)
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek