Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavovy těstoviny
Segedínský guláš maďarské babičky
Česneková pomazánka - nejlepší
Jablkové řezy V.
Caesar salát jako z restaurace
Houbový guláš na špeku s paprikou
Domácí gyros
Kuřecí srdíčka - pečená
Dukátové buchtičky z remosky s…
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem