Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Prdelky
Drobenkové muffiny s tvarohem
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Bramborový bochánek (mazanec)
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Holandské řízky - smetanové
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone