Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Borůvková buchta
Jarní polévka s krupicovými nočky
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Chléb pečený v kastrolu
Dukátové buchtičky z remosky s…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě