Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šalamounské řezy
Houbová omáčka II.
Avokádová pomazánka II.
Králík v zelenině s hořčicí
Prošívaná buchta
Veganský thajský sójový guláš
Plněné máslové sušenky
Cibulovo-česnekové plátky
Tiramisu se zakysanou smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake