Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řezy s rebarborou
Švei-ču-žou
Kuřecí roláda s nádivkou
Medovo-mléčné kuličky
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Chili (chilli) con carne
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Okurkovo-špenátové smoothie
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami