Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vánoční rybí polévka
Česnekové plátky se slaninou
Brokolicový koláč z listového těsta
Nočky se špenátem a slaninou
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Vajíčková pomazánka Rabat
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem