Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Kynuté lívance mojí babičky
Vanilkové rohlíčky
Citronový krém s tvarohem
Majolková krkovička se sýrem
Tažený štrůdl (závin)
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros