Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Mřížkový dýňový koláč
Vánoční rybí polévka
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Zelný salát s jablkem a mrkví
Šneci nejen s tvarohem
Celerová surimi pomazánka
Kuřecí se smetanou a špenátem
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci