Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné kokosky
Obalované koblížky
Meruňkové kefírové řezy
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Vajíčkový salát podle Šárky
Laskonky pravých Labužníků
Jahodovo-tvarohová roláda
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Šlehačkový dort s banány
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies