Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné papriky jinak
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Pařížské rohlíčky od Dáši
Chřestový krém - polévka
Nakládaný králík se zakysanou…
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Boží milosti F.O.O.D.
Čokoládová buchta z cukety
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi