Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůček pro správné chlapy
Zemplínský koláč
Cizrna na rajčatech
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Jablečný koláč s tvarohem
Halušky se špenátem
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Kořeněná rýže s tuňákem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem