Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Ořechové muffiny
Třešňový závin
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Buchty s kypřícím práškem
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Piña colada / Koktejly
Ořechové řezy s vločkami
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem