Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím a vařeným masem
Marokánky ze smetany
Rychlá koprovka bez jíšky
Vajíčkový salát podle Šárky
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Bramborový guláš s hlívou
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Kachní prsa a bramborové suflé
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér