Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky raz dva
Smetanovo-bramborový krém
Falešný tatarák z uzeniny
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Palačinky se šunkou a vejci
Ovesné muffiny
Pesto Rosso
Chili con carne
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci